Beoordelingen van Eterij Nieuw en Old Groningen

Recente recensies

5.0
Arthur
vandaag

Broodjes waren weer heerlijk! Het vernieuwde broodje biefstuk was vooral erg goed!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Arthur bedankt voor je recensie πŸ‘ŒπŸ» klopt we hebben alleen maar positieve berichten over de biefstuk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Alma
26 september 2022

Best broodjes ever!!!! Amazing delivery, they're super fast, the broodjes are super delicious. I love this place.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Thanks for this review and the 5 stars!! We see you soon! πŸ‘ŒπŸ»

Tessa
23 september 2022

Lange levertijd, maar enorm heerlijk eten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey tessa ja excuus voor het lange wachten vrijdag moet je hier er optijd bij zijn, want het is hier dan mega druk! toch blij om te horen dat het eten wel lekker was

Stagiairtje Daan
8 september 2022

dit brootje was heel erg lekker ik ga snel weer bestelen. Ik hadt een brootje met salm

Reactie van Eterij Nieuw en Old

πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ» Goed om te horen!

Dzyan Wa
2 september 2022

The Breads waren weer impeccable! Een klein sterretje minder omdat de broodjes like een half uur later waren dan agreed upon. Maar we bestellen gewoon weer next time! Laterrrrrr boys

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey dzyan bedankt voor de feedback word gewaardeerd ook al is het iets minder πŸ‘πŸ» maar het was ook echt een hele nare vrijdag πŸ˜… we gaan ermee aan de slag om het vlekken loos te laten verlopen de volgende keer!!

Nick
2 september 2022

Opnieuw een stokbroodje vergeten in de bestelling. Verder waren de broodjes weer lekker!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Sorry Nick πŸ˜“ word met de week gekker op vrijdag bij ons, en heel eerlijk vandaag waren we ook echt het overzicht kwijt jullie waren niet de enige! Mijn excuus ik zorg er persoonlijk voor dat het volgende week niet weer gebeurt!!! Ben wel heel blij dat de kwaliteit wel op 5 sterren blijft. πŸ‘ŒπŸ»

60 plusreizen
2 september 2022

Heerlijk!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top daar zijn we blij mee πŸ‘ŒπŸ»

Martijn
1 september 2022

Goeie service: precies op de afhaaltijd klaar die was doorgegeven. Broodjes zijn vers, beleg eveneens en het team is enthousiast. Aanrader!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top Martijn bedankt voor je positieve recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Bernie
31 augustus 2022

De woensdag gehaktdag goed begonnen vandaag!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Die heb je goed letterlijk genomen vandaag 🀣🀣 bedankt voor de 5 sterren!!

Schipper
26 augustus 2022

Zeer goed

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»dat horen we graag!!!

Nick Anoka
26 augustus 2022

Voor de tweede keer besteld deze week, uitstekend! Helaas door de drukte ontbrak er 1 broodje bij de levering, maar deze werd na een belletje 5 minuten later toch gebracht! Super!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Nick ja was weer hectisch hier maar we hebben het weer mooi opgelost tot de volgende keer en bedankt voor je recensieπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Michael
25 augustus 2022

Was heerlijk!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

MH
12 augustus 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 🌟

Mvdh
26 juli 2022

Weer Top! Tot de volgende keer!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Horen we graag!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Dzyan
22 juli 2022

De sandwiches waren opnieuw outstanding!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heel mooi om te horen πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Michael en Sander Balk
21 juli 2022

Was weer heerlijk!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top Michael en Sander dat horen we graag!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Fred
17 juli 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren!! πŸ‘ŒπŸ»

Nathan
15 juli 2022

Er is niet beter!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Reactie van Eterij Nieuw en Old

πŸ™πŸ» heel erg bedankt voor je mooie recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Dzyan
15 juli 2022

Absolutely delicious!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Thats verry Nice to hear!!! Thanks for the 5 stars!!!

Marco
12 juli 2022

Altijd superπŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Prima marco 🀣 bedankt voor je mooie recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Mark
8 juli 2022

Heerlijk eten zoals altijd. Alleen kan niet elke bezorger zo leuk bezorgen als een ander :p

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Dat is jammer om te horen ik zal het even doorgeven! toch bedankt voor de 5 sterren voor de kwaliteit!

Mennens Groningen
8 juli 2022

Tot nu toe altijd 5 sterren. Vandaag door collega's 2 Stokbroodjes van maand besteld. EΓ©n van het heeft deze vorige week ook besteld, dit keer was het volgens hem gewoon op "opgesneden" gehaktbal en de vorige keer met "los" gehakt. Tevens waren de broodjes koud. Jammer!!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Oei dat is heel vervelend, we hebben het broodje inderdaad ook aangepast is wel exact hetzelfde vlees alleen vorige week, alleen toen hadden we de bal wat meer gemalen maar was ook gewoon onze gehaktbal

Rogier Tuinman Powersound Groningen
30 juni 2022

De Narvikweg burger was heerlijk, frietjes goed gebakken en lekker gekruid. We hadden alleen geen mayonaise (maar dat had ik er misschien bij moeten bestellen) AANRADER!! Gaan we zeker vaker doen.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey rogier bedankt voor je mooie recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ» En inderdaad de mayo had je dan apart moeten bestellen. πŸ˜‰

Willem
24 juni 2022

Heerlijke broodjes en vriendelijk personeel!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor je mooie recensie πŸ‘ŒπŸ»

Manon
14 juni 2022

Broodjes waren heerlijk, alleen erg jammer dat alle sauzen waren vergeten.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Dat is idd wel heel erg vervelend inderdaad!! Toch bedankt voor de 4 sterren volgende keer maken we het met jullie goed!

Nick
10 juni 2022

De bestelde broodjes waren super. Echter bezorging van 12.30 werd 13.00, dat was een klein minpuntje.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Nick mijn excuus dat het iets langer heeft geduurd, maar zoals je wel weet inmiddels is het hier een gekkenhuis op vrijdag. Dan is alles wat lastiger te coΓΆrdineren Toch blij om te horen dat het eten wel weer in de smaak is gevallen! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Mark
9 juni 2022

Zoals altijd heerlijk eten. Snelle bezorging en super aardige mensen!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Mark bedankt voor je recensie top πŸ‘ŒπŸ»

RR
27 mei 2022

Snelle service en het eten is lekker.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor je recensie ook al is die 2x 🀣🀣

RR
27 mei 2022

Snelle service

Reactie van Eterij Nieuw en Old

πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Marcel
25 mei 2022

Top zaak!! Niks meer aan veranderen!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de deze mooie recensie!! πŸ‘ŒπŸ»

Gerard
25 mei 2022

Was weer heerlijk zoals we gewend zijn!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Dat horen we graag bedankt voor je recensie!

Luuk
25 mei 2022

TOP!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Luuk bedankt voor je recensie!!

Paula de Weijs
23 mei 2022

Super goede service, meedenken, kwaliteit.Top

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Paula bedankt weer voor je mooie recensie word gewaardeerd!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Dzyan Wattimena
19 mei 2022

Nog steeds even goed als de eerste keer dat we besteld hadden!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Dat horen we graag πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ» en dat is ook zeker ons doel!

Frederik
13 mei 2022

6 Stokbroodjes besteld en afgehaald. 3x Warm en 3x koud. Keurig op tijd klaar. Altijd vriendelijke medewerkers! Enige min was dat het stokbroodje kip kerrie geen kip kerrie was maar één of andere vissalade. Niet terug gegaan omdat dat niet meer ging lukken in de pauze. We gaan er vanuit dat het volgende keer weer goed gaat net als alle voorgaande keren.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Frederick dat is jammer om te horen dan hebben jullie waarschijnlijk een stokbroodje tonijn gekregen in plaats van de kip Kerry ben ik bang. mijn excuus!! Toch mooi om Te horen dat wel alles gesmaakt heeft! En bedankt weer voor de 5 sterren natuurlijk! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

0505565123 Joop Schuur
5 mei 2022

Lekker broodje en ruim op tijd , top !

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt Joop voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Jitty
4 mei 2022

Top geregeld! en erg lekkere broodjes. bestelling plaatsen gaat makkelijk en bezorging was mooi op tijd. Misschien voor de volgende order voor ons bedrijf even op de zakjes korte omschrijving van de broodjes ivm met meerdere afdelingen. verder zo door gaan!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top recensie heel erg bedankt! πŸ‘πŸ» Als u dat volgende keer bij opmerkingen plaats komt dat helemaal goed!!

Paula de Weijs
4 mei 2022

heerlijke broodjes perfecte bezorging

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Paula bedankt voor je mooie recensie πŸ‘πŸ»

Jack Helder
30 april 2022

De beste service helemaal top

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor deze mooie recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Frederik
15 april 2022

Altijd goed. Nog nooit teleurgesteld geweest.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Dat horen we graag Frederik πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Thijs
13 april 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt Thijs voor de 5 sterren! πŸ‘πŸ»

Leila
9 april 2022

Goed eten, warm bezorgd en degene de bezorgster heeft een goed gevoel voor humor. Had in de opmerking neergezet dat een collega dood zou gaan als het eten er niet snel is, bezorger vroeg of hij nog leefde bij het afleveren.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

🀣 bedankt voor de positieve recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

DJ
8 april 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren πŸ‘ŒπŸ»

Rais
7 april 2022

Altijd lekker, altijd snel!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt rais voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Wovar
6 april 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor de 5 sterren!

Melvin stam
4 april 2022

Heel snel ! En heel lekker! Mijn complimenten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heel erg bedankt voor het positieve bericht! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Jack Helder
1 april 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

onze excuus voor de late bezorging het was vandaag extreem druk! Toch bedankt voor de 5 sterren voor de kwaliteit want dat is natuurlijk wel het belangrijkste πŸ˜‰

Nick
1 april 2022

Kwaliteit van de broodjes zijn goed zoals altijd! Alleen bezorging was wel 20 a 30 minuten verlaat, dit is voorheen nog niet gebeurd. Dit was jammer.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Ja onze excuus maar het was vandaag echt totale madness dat was dit jaar ook nog niet gebeurt! Je was niet de enige die te laat hun bestelling kreeg. Toch bedankt voor de 5 sterren!!

Michael
31 maart 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Theo
28 maart 2022

Super broodjes!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor uw recensie πŸ‘ŒπŸ»

Jack Helder
25 maart 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt Jack voor de 5 sterren! πŸ‘ŒπŸ»

BeautyByEchika
25 maart 2022

Heerlijk eten, hebben we van genoten! Zullen zeker vaker terug komen voor de heerlijke broodjes beenham!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top dat horen we graag πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Roline van Dam
25 maart 2022

Super fijn dat het op een ander tijdstip mogelijk was dan in eerste instantie beschikbaar was.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Geen probleem πŸ‘πŸ» kwam voor ons ook iets beter uit deze keer 😬

Gert
23 maart 2022

Verse bolletjes, ruim belegd, mooi op tijd bezorgd. Precies wat je mag verwachten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor uw recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Rais
22 maart 2022

Altijd goed 😊

Reactie van Eterij Nieuw en Old

En altijd goed om te horen πŸ‘ŒπŸ»

Ivar
21 maart 2022

πŸ‘

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Jack Helder
18 maart 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren!! Word gewaardeerd πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Berjan
18 maart 2022

Altijd goed!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Goed om te horen! πŸ‘ŒπŸ»

Luxeroyal
10 maart 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt weer voor jullie recensie word gewaardeerd!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

De Autowasserij Groningen
9 maart 2022

Echt super lekkere broodjes, wij gaan nergens anders meer bestellen!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top recensie bedankt πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Tom
7 maart 2022

Beste broodjes van Groningen! Broodje biefstuk blijft mijn favoriet. Jullie zullen mij snel weer terug zien!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Tom bedankt voor deze mooie recensie top πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Rob
4 maart 2022

Super broodjes!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Goed om te horen. πŸ‘πŸ»

Esther
4 maart 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren! πŸ‘ŒπŸ»

Bjorn
3 maart 2022

Leuke mensen, goeie sfeer en heerlijk eten! beter als die vreetschuur bij de rotonde 🀭 ga zo door jongens!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey bjorn bedankt voor je positieve recensie πŸ‘ŒπŸ»Laten we het daar maar bij houden πŸ˜‚πŸ˜‚

Martin
24 februari 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Martin bedankt voor de 5 sterren! πŸ‘ŒπŸ»

Bas
9 februari 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Bas bedankt voor de 5 sterren!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Esther
2 februari 2022

Altijd lekker eten

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top Esther bedankt voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Jorn de Vries
2 februari 2022

Het was weer top!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Zijn we weer blij mee πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Luxeroyal
24 januari 2022

Snelle service en lekkere broodjes!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor de 5 sterren weer! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Thiadmar
21 januari 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor je recensie πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Mireille Poeteray
21 januari 2022

Prima klantvriendelijke service, leveren ook altijd op gevraagde levertijd! Helemaal top.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top zijn we weer blij mee!!!

R.R.
14 januari 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren weer πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

R.
14 januari 2022

Zeer snel en het eten is top!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top man bedankt voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Boels Verhuur Groningen
12 januari 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt boels voor de 5 sterren πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Delftechniek
12 januari 2022

Super zaak! Heerlijk broodjes en bestellingen altijd keurig op tijd

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top!! Heel Erg bedankt voor deze mooie recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Michael van der Heide
11 januari 2022

Het was weer ouderwets heerlijk!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Dat is mooi om te horen michael πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Jacob
10 januari 2022
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor de 5 ⭐️

Rodney
9 januari 2022

Heerlijke broodjes gehaald vrijdag! Stokbroodje New year was erg goed, maar de biefstuk blijft mijn favoriet!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Rodney bedankt voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»dan moet je die de volgende keer maar weer bestellen πŸ˜‰

Remon
4 januari 2022

Zoals altijdt goed eten

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt Remon voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Paula de Weijs
30 december 2021

Bestelling zeker voor herhaling vatbaar. Super kwaliteit Brood en ruim voldoende beleg

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Paula bedankt voor deze mooie recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Wovar
29 december 2021

Klootn lekkere broodjes biefstuk!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

🀣🀣 dat horen we graag!

Dilling
28 december 2021

Geweldige eterij We bestellen bijna wekelijks hier Omdat het betaalbaar en zekere heerlijk is

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor deze mooie recensie zijn we heel blij mee πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Esther van Nuenen
28 december 2021
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top zijn we weer blij mee!!!!

Clarien
28 december 2021

TOP!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Marylou Veenstra
24 december 2021
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey marylou bedankt voor de 5 sterren!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Mireille Poeteray
24 december 2021

Er is altijd ruimte voor verbetering , qua brood. De service is top, komen na wat ze zeggen en op afgesproken tijden wordt er bezorgd. Super!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor uw recensie word gewaardeerd en positieve feedback is altijd welkom!

Esther
23 december 2021
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren πŸ‘ŒπŸ»

b.vanessen
22 december 2021

Broodje is niet bezorgd, gemaild maar nog steeds geen reactie

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Bernd-Jan erg vervelend om te horen!! we hebben u ook al via mail benaderd volgende keer kunt u beter gewoon even rechtstreeks naar ons toe bellen dat gaan veel sneller! Toch wel heel erg bedankt voor de 5 sterren voor het eten! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Berjan Bieleveld
16 december 2021

Top eten! Ga zo door

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor uw recensie

Sander Balk
10 december 2021

Lekker, miste bakje saus en was broodje extra, kan gebeuren. Was lekker!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Toch mooi dat het lekker was, excuus voor het bakje saus maar daar in tegen had u wel een broodje extra 😁

M. Siegers
10 december 2021

Altijd goed eten en goede service

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Marcel bedankt voor je mooie recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Jacolien
3 december 2021

Heerlijk eten of je nou broodjes neemt of een menu alles is even lekker en van hoge kwaliteit.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Jacolien erg bedankt voor deze recensie word erg gewaardeerd! πŸ‘ŒπŸ»

Ruben
3 december 2021

Heerlijke broodjes! Het broodje biefstuk was weer top, en het stokbroodje gyros ga ik ook vaker nemen!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Ruben bedankt voor je goeie recensie word gewaardeerd!!

Beitz BV
2 december 2021

Erg tevreden over het broodje met gemarineerde kip.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top dat horen we graag! πŸ‘ŒπŸ»

Frederik
23 november 2021

Weer heerlijke broodjes gegeten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top daar zijn we blij mee!

QC
16 november 2021

Alles was helemaal goed!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top daar zijn we blij om!!

Hendrik
11 november 2021

Heerlijke broodjes top kwalitijd en goeie service

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Hendrik bedankt voor je positieve recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Van vliet
9 november 2021

Echt super lekker gegeten beef nieuw en old is echt een aanrader!!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo van vliet bedankt voor je mooie recensie zijn we erg blij mee!

Randy
1 november 2021

Snelle bezorging

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top man bedankt voor je recensie!

Employability
26 oktober 2021

Heerlijke broodjes en snel met leveren!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heel erg bedankt voor uw reactie πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Anthony
25 oktober 2021

Altijd correct!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top man heel erg bedankt weer voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Jacolien
19 oktober 2021

Heerlijke broodjes.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heel erg bedankt voor uw recensie! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Roo laade
30 september 2021

Poeh he! Altijd weer lekker smullen hoor die broodjes! En avond eten is ook heerlijk! De lelkerste smaaksensatie van industrieel Groningen!!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

🀣🀣🀣 roo lade creatief, maar weer erg bedankt voor je mooie recensie man top πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Mireille Poeteray
24 september 2021

Enorm klantvriendelijk, goede kwaliteit eten en bezorgd netjes volgens afspraak.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey mireille heel erg bedankt voor deze recensie top πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Capteur BV
9 september 2021

Prima op tijd en lekkere broodjes !

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor uw recensieπŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

marion misran
7 september 2021

mooie keuze, makkelijk via website bestellen, keurig op tijd afgeleverd en degenen die de broodjes hebben opgegeten waren helemaal happy met het heerlijke eten

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Marion bedankt voor de mooie recensie!!πŸ‘πŸ»

Patrick
2 september 2021

Heerlijk stokbroodje met biefstuk en heel snel geleverd.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Dat is goed om te horen!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

JK
1 september 2021

Top.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey jorn heel erg bedankt voor je recensie!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Ronald
27 augustus 2021

Heerlijk gegeten echt restaurant waardig!!! En super goedkoop voor wat je krijgt Ga zo door jongens πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Ronald bedankt voor je reactie op de site! ja we willen onze maaltijden ook een beetje onder de mensen brengen veel denken nog steeds dat we alleen een broodjes zaak zijn!

RE-ON LAS Lastechniek B.V.
12 augustus 2021

Eten was zeer lekker en goed verzorgt. Bezorging was stipt op tijd. 10 punten!!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo bedankt voor deze positieve recensie en natuurlijk de 10 punten πŸ˜¬πŸ‘ŒπŸ»

Danny
10 augustus 2021

Aanrader om hier broodjes te bestellen! Alles vers en erg lekker!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Danny bedankt voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Ronny
6 augustus 2021

Was weer lekker tot de volgende ronde

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Goed om te horen Ronny πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

AH
19 juli 2021

Broodjes zijn goed belegd en zijn erg lekker!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Arnoud bedankt voor je positieve recensie!!

Boels Verhuur
16 juli 2021
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt weer voor de 5 sterren!

Jan van Diest
14 juli 2021

Heerlijk broodje zalm gehad van de heren, ruim belegd, top gesmaakt!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey jan we zijn weer blij dat het gesmaakt heeft! Tot de volgende keer

Maaike
14 juli 2021

Eten was zoals gewoonlijk weer super en keurig op tijd zoals we inmiddels van jullie gewend zijn!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Maaike bedankt voor je positieve recensie πŸ‘ŒπŸ»

Dennis
9 juli 2021

Bezorging weer op tijd en eten opnieuw weer super!

Hilde
8 juli 2021

Een heerlijk broodje biefstuk gehad. Echt een aanrader!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo Hilde bedankt voor je goeie recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Willem Assink
7 juli 2021

Lekker broodje gezond gehad, lekker vers en ruim belegd! Volgende keer eens een dagmenu proberen..! Tot de volgende keer! Gr, Assink Safety Footwear!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Willem bedankt voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Floormade
6 juli 2021

Lekker eten. Goed geregeld

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo Floormade bedankt voor uw positieve recensie! πŸ‘ŒπŸ»

Pieter
2 juli 2021

Heeft wat langer geduurt als normaal want ze hadden een deffect in de oven maar de kwaliteit was weer zoals we gewend zijn!! Ga zo door jongens!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Pieter tja chaos was het, en dan gaat de oven ook nog eens raar doen, mijn excuus voor het iets langer wachten dan dat je gewend bent! Toch erg bedankt voor de 5 sterren

Anthony
1 juli 2021

Was allemaal lekker, helaas alleen de pindasaus vergeten.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Anthony sorry voor het vergeten van de pindasaus krijg je volgende keer blikje drinken naar keuze! (Even bij opmerking zetten) toch bedankt voor de 5 sterren! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Jesper
1 juli 2021

Verkeerde Fanta geleverd, cassis besteld en sinas ontvangen

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey jesper sorry voor het verkeerde drinken krijg je volgende keer van mij! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

CIG architecture
8 juni 2021

Locatie top! Kwaliteit top! Prijs top! Snelheid top! Alles top! En natuurlijk.... Het eten is geweldig lekker!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo Cig echt super bedankt voor deze recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Joep bakker
7 juni 2021

Heerlijk gegeten!! een lekker stok broodje van de maand. vriendelijk personeel. Een echt top bedrijf op het groothandelcentrum voor verse maaltijden en broodjes.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Joep bedankt voor dit mooie bericht! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Bergie
7 juni 2021

Mooi geprijsd voor deze zeer goed belegde en versie broodjes.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey bergie bedankt voor uw/ jullie positieve bericht top πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Esther
4 juni 2021

Het was heerlijk, dank je wel!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Esther bedankt voor uw recensie πŸ‘ŒπŸ»

Astrid topper
28 mei 2021

Netjes en verzorgd. goeie kwalitijd van het eten. zeer smakelijk. Voor herhaling vatbaar . Een echte aanrader.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Astrid bedankt voor dit positieve bericht! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Mr Smeding
28 mei 2021

Top zaak!! Heerlijke maaltijden alles netjes verpakt goed gesmaakt heren ga zo door !!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo mevrouw smeding heel erg bedankt voor de recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Benjamin bruens
27 mei 2021

Heerlijk gegeten zuivere smaken klant vriendelijk en een eerlijke prijs een echte aan winst voor alle bedrijven op het groothandelcentrum in Groningen een echte aan rader

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Benjamin heel erg bedankt voor deze positieve recensie!!

Esther
25 mei 2021

Het was heerlijk, vond alleen het varkenshaasje te droog maar ondanks dat toch heerlijk gegeten. Echt een aanrader!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Esther dat vind ik spijtig om te horen we streven namelijk altijd naar onze bekende kwaliteit!! De volgende keer zorg ik persoonlijk dat het goed komt πŸ‘ŒπŸ»

Jennifer Matulessy
24 mei 2021

Klantvriendelijk, snelle service, lekker eten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt Jennifer voor je recensie πŸ‘ŒπŸ»

Mark W
24 mei 2021

Heerlijk gegeten echte aanrader

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Mark bedankt voor je recensie!

Immy be
21 mei 2021

Het was weer geweldig het blijft onze vaste leverancier geweldig top

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey immy bedankt weer voor de mooie recensie heel Mooi dat jullie zo tevreden zijn!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Dennis
21 mei 2021

20 bestellingen precies op tijd geleverd en smakelijk ook nog. Verschillende broodjes van warm tot koud waren weer super! Volgende keer weer!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Dennis bedankt voor je mooie bericht was een hectische dag maar alles is goed gekomen!! Tot de volgende keer! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

R.
17 mei 2021

Altijd goed, eten en service

Reactie van Eterij Nieuw en Old

bedankt voor de mooie recensie!

Jan
14 mei 2021
Reactie van Eterij Nieuw en Old

bedankt voor de 5 sterren

Questcoach
11 mei 2021

Prima broodjes!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo questcoach bedankt voor jullie positieve recensie!!

R Van der veer
7 mei 2021
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo van der veer bedankt voor de 5 sterren!!

Jo
7 mei 2021

Heerlijk

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey jo bedankt voor je positieve recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

R.
6 mei 2021

Ik bestel wekelijks, altijd snel en lekker :)

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey raisa bedankt weer voor je recensie altijd mooi om te lezen!!!

Sieme
29 april 2021

Lekker eten, vers en mooi snel geleverd! Ga zo door.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Goed om te horen! bedankt voor uw positieve recensie πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

van der Veer
29 april 2021

Heerlijke spareribs en een varkenshaas gegeten met gebakken aardappels en groente! Wij bestellen zeker nog een keer.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor uw recensie we zijn blij dat het gesmaakt heeft! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

VodafoneZiggo
29 april 2021
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt weer voor de 5 sterren! πŸ‘ŒπŸ»

Erwin Worktrans
26 april 2021

Super lekker eten! Vooral het stokbroodje biefstuk is echt een aanrader.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Erwin bedankt weer voor je reactie top πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

VodafoneZiggo
26 april 2021
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Erg bedankt voor de 5 sterren! πŸ‘ŒπŸ»

Nieuwe vast klant
20 april 2021

Nette zaak, heerlijk varkenshaasje gehad🀀 Mijn complimenten πŸ‘

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor uw reactie πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Mark
15 april 2021

Heerlijke broodjes altijd! Knapperige pistolet met heerlijk beleg. Bezorging ook 100 punten

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Mark bedankt weer voor je positieve reactie πŸ‘ŒπŸ»

Joyce
9 april 2021
Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren joyce πŸ‘ŒπŸ»

Martin
9 april 2021

Heerlijke broodjes!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Martin bedankt voor je recensie πŸ‘πŸ»

K.bab
7 april 2021

Zo doorgaan mannen! Heerlijke maaltijden!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top we doen ons best πŸ‘πŸ»

Vasteklant
7 april 2021

Super broodjes. Wij kunnen niet meer zonder!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor uw recensie

Berend Zorger
1 april 2021

Lekkerste broodje kip ooit. Nieuwe marinade, gruwelijke saus en malse kippendij. Deze man is vaste klant

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Berend bedankt weer voor je mooie reactie πŸ‘ŒπŸ»

B.ham
1 april 2021

Heerlijk gegeten. Super service! De mannen werken hard en maken heerlijke broodjes. Grote aanrader!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

top bedankt voor deze recensie!!

Joyce schut
28 maart 2021

Heerlijke hollandse maaltijden besteld voor mijn gezin Ze waren allemaal zeer tespreken. Dit gaan we vaker doen echt een aanrader als je geen zin hebt om tekoken maar toch gezond wil.keer wat anders als die vette meuk. Ga zo doorπŸ‘

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Joyce heel erg bedankt voor je bericht!!

Van der Wenden
26 maart 2021

De lunch was weer heerlijk! Het wordt inmiddels lastig om kiezen tussen alle lekkere broodjes, maar het broodje biefstuk blijft toch onze favoriet.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

we zijn weer blij met je positieve recensie top πŸ‘ŒπŸ»

AVA Revista
26 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

top daar zijn we heel blij mee!

Marjolijn
25 maart 2021

Super gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

heey marjolijn heel erg bedankt voor je positieve recensie!

Karin
25 maart 2021

Gister 3 hoofdgerechten + nog stokbroodjes met biefstuk en beenham besteld. Het was heerlijk. Zeker het proberen waard!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

heey karin we zijn heel erg blij dat het allemaal gesmaakt!

Daniel
18 maart 2021

De broodjes waren goed warm, heerlijk gegeten! Ik zal hier zeker nog eens vaker bestellen, echt een aanrader.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Daniël ook jij bedankt voor je recensie en we zien je morgen 🀣

S.doorten
18 maart 2021

Top!! Lekker eten kwalitatief en betaalbaar. Vriendelijke mannen achter de toonbank, En ook maaltijden voor savonds!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Heey Stefan heel erg bedankt voor je positieve reactie πŸ‘ŒπŸ»

G.Pieters
8 maart 2021

Vandaag de nieuwe gyros maaltijd geprobeerd en een dagmenu echt heerlijk gegeten dit word een vaste prik πŸ‘Œ

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo meneer mevrouw we zijn weer erg blij met dit positieve bericht!

ETT Media
8 maart 2021

Broodje rollade is echt top! (vooral in combi met de pindasaus).. broodjes rijk belegd, krijgt waar voor je geld.. en een heel charmante bezorgster ;o) wat wil je nog meer, tot de volgende keer!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo ett bedankt voor jullie positieve recensie!! En dus tot de volgende dan maar weer.

Erwin Worktrans
26 februari 2021

Zeer lekkere broodjes! Vooral broodje biefstuk is een aanrader! Bij de vorige bestelling was er wat ruis op de lijn. Maar dit hebben ze zeer goed opgelost! :) Wij gaan vaker bestellen! Eet smakelijk zou ik zeggen! ;)

Reactie van Eterij Nieuw en Old

heey erwin bedankt voor je positieve recensie we zijn blij dat alles goed is gekomen, dus we zien jullie volgende week vast weer.

Natasja
22 februari 2021

Vandaag stokbroodje biefstuk gehaald. Echt heerlijk zekers een aanrader!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

hallo natasja ook jij bedankt voor je positieve recensie!

Mark
13 februari 2021

Superlekkere broodjes. Goed belegd en goede kwaliteit

Reactie van Eterij Nieuw en Old

bedankt mark voor je positieve recensie!

Pachelle
9 februari 2021

Erg lekker en op tijd klaar voor afhaal! Zeker een aanrader

Reactie van Eterij Nieuw en Old

heey pachelle bedankt voor je positieve reactie!!

R.
9 februari 2021

Altijd snel en lekker :)

Reactie van Eterij Nieuw en Old

hallo r dat vinden we leuk om te horen! en tot de volgende keer

JB
4 februari 2021

Heerlijke luxe broodjes weer gegeten vandaag! Alles wordt met evenveel aandacht en zorg bereidt en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!! Topzaak

Reactie van Eterij Nieuw en Old

hallo jb heel erg bedankt voor uw positieve recensie!!

Bobby
4 februari 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijdπŸ‘πŸ»

Reactie van Eterij Nieuw en Old

heey bobby daar zijn we weer blij mee!!

Lekkere broodjes
1 februari 2021

Goede service, snel, prijs-kwaliteit ruim voldoende. gaan we vaker bestellen!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

ook erg bedankt voor uw positieve recensie daar zijn we heel erg blij mee!!

MB
29 januari 2021

Echt een aanrader. Eten was heerlijk, komen zeker nog een keer

Reactie van Eterij Nieuw en Old

hallo mb bedankt voor jullie positieve recensie! dan zie we jullie vast weer in de toekomst.

Rob
27 januari 2021

Prima in orde. Levering volgens verwachting.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo Rob daar zijn we heel blij! Tot de volgende dan maar πŸ‘ŒπŸ»

bleker
25 januari 2021

vandaag een tosti gehaald ik geef hem 5 sterren! ik kom zeker vaker

Reactie van Eterij Nieuw en Old

hallo bleker ook vriendelijk bedankt voor de 5 sterren!!! tot de volgende keer.

R.
25 januari 2021

Altijd snel!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

we doen ons best!

A.bolhuis
22 januari 2021

Echt heerlijk gegeten! super mooie prijs voor de hoeveelheid eten wat je krijgt. Vriendelijke mensen ook!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

hallo A bolhuis bedankt voor uw complimenten!! en tot snel

V.Erenstein
22 januari 2021

Vorige week en deze week al een paar keer broodjes gehaald deze waren heerlijk! Vandaag varkenshaas en een snitsel met groente en gebakken aardappelen gehad en ook dit gaan we vaker bestellen. Kan niks anders zeggen dan: HEERLIJK ETEN!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

hallo meneer/ mevrouw heel erg bedankt voor uw positieve recensie!!

Merit
22 januari 2021

Stokbroodje gemarineerde kip en stokbroodje biefstuk besteld. Allebei heerlijk! Kip beetje pittig en lekker gekruid en biefstuk heerlijk mals! Komen hier zeker terug!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

hallo merit ook heel erg bedankt voor je complimenten!!

Catharina
22 januari 2021

Hallo Mensen, Ik heb heerlijk gegeten. Online besteld en afgehaald. Heerlijk

Reactie van Eterij Nieuw en Old

heey catharina daar zijn we heel blij mee dat het heeft gesmaakt!! tot de volgende keer

Patrick
20 januari 2021

Gisteravond 2 bestellingen gedaan goedkoop en echt heerlijk eten! Dit is echt een aanrader mensen!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

bedankt voor uw positieve recensie!!

Chanel
20 januari 2021

Keurige broodjes en vooral erg lekker Kom hier zeker weer

Reactie van Eterij Nieuw en Old

daar zijn we heel blij mee chanel!

Niels
19 januari 2021

snel geleverd, warm en lekker eten + aardige bezorgster! 5 sterren!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo Niels ook vriendelijk bedankt voor uw positieve recensie πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

L. Ponsioen
19 januari 2021

Vrijdagavond een gegrilde entrecote en kipsate afgehaald. Zowel vlees, als de groenten waren heerlijk en ook nog voor een hele mooie prijs! Ons zien jullie zeker snel weer terug!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo meneer/ mevrouw wat leuk dat u een positieve reactie heeft geplaats daar zijn we heel blij mee! πŸ‘ŒπŸ»

Jorrit
18 januari 2021

Top kwaliteit! Beste Spareribs van Groningen! Porties lekker groot, vriendelijke service en heerlijk eten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo Jorrit bedankt voor de complimenten en waarschijnlijk dan tot de volgende keer πŸ‘ŒπŸ»

Teun Hulst GreenMo
18 januari 2021

Lekker zoals altijd, alleen jammer dat het kroketje overdwars zat dus niet altijd een hap kroket. Maar dit kan vast verbeterd worden πŸ‘ŒπŸ‘Œ

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt Teun voor de 5 sterren weer maar ja hoe moet je hier op reageren 🀣🀣 misschien je broodje anders vasthouden? Het blijft een rond broodje 🀣🀣🀣

W.K
14 januari 2021

Lekker luxe broodje rollade!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

top bedankt voor uw positieve recensie!

van den Berg
14 januari 2021

Heerlijk eten! Goeie porties, gaan zeker vaker bestellen!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hallo van den berg ook vriendelijke bedankt voor uw positieve reactie.

Nina
14 januari 2021

Meteen de eerste week hier besteld. Ontzettend goede service en het eten was heerlijk!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

heey nina top we zijn heel erg blij om dat te horen!

Willy Frankot
13 januari 2021

Een compliment voor de heerlijke spare-ribs met garnituur ! Dat gaan we zeker weer doen ,ook al wonen we niet op jullie route,dat het toch gebracht werd was een geweldige service Dank je wel

Reactie van Eterij Nieuw en Old

heel erg bedankt willy wij zijn blij dat het allemaal heeft gesmaakt!

Tim
13 januari 2021

Vandaag voor de lunch hier broodjes besteld. Zeer aan te raden! Heerlijke broodjes, dus ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Hey Tim, super bedankt voor jou bestelling. Fijn om te horen, we zien je graag weer bij ons terug!

Kevin
13 januari 2021

Vandaag voor het eerst besteld. Het broodje biefstuk is zeker een aanrader. Het werd precies op de afgesproken tijd bezorgd en ook nog door een aardige bezorgster. ;) Mij zien jullie vaker!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Dag Kevin, hartelijk bedankt voor je bestelling en bedankt voor de complimenten . Tot snel

Teun Hulst GreenMo
12 januari 2021

Top goede opvolger van Broodjes van Wim zullen binnenkort vast meer bestellen

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor je positieve recensie! πŸ‘ŒπŸ»

A van Dijk
12 januari 2021

Vandaag voor het eerst besteld en laten bezorgen. Erg tevreden, ruime keus en rijkelijk belegd. Zeker een aanrader.

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Dat vinden we mooi om te horen, dan zien we de volgende bestelling wel tegemoet komen in de toekomst πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Jimmy
12 januari 2021

Beste stokbroodje biefstuk in tijden!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Dat vinden we leuk om te horen! πŸ‘ŒπŸ»

Killian Gonesh
12 januari 2021

Heerlijk eten echt een aanrader!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor uw positieve reactie! πŸ‘ŒπŸ»

Richard
11 januari 2021

Echt super!!! Dikke aanrader!

Reactie van Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor uw reactie!