Over Eterij Nieuw en Old Groningen

Let op: op de vrijdag is het bij ons extreem druk!!! dus wilt u bij ons bestellen wees er dan snel bij om teleurstellingen te voorkomen op bepaalde tijdstippen, want de telefoon staat vanaf 9 uur roodgloeiend!

Wij zijn hoofdzakelijk een lunchroom en geen cafetaria omdat we steeds vaker complete friet bestellingen krijgen en dus mensen moeten teleurstellen op de vrijdag omdat we maar 2 hele kleine frituurtjes hebben.

We doen er alles aan om op tijd het eten te bezorgen maar het kan soms een beetje uitlopen op de vrijdag. We hopen op uw begrip!


Mijn naam is Tim Nieuwold en ik ben de eigenaar van Eterij Nieuw & Old. Ik ben een gediplomeerd zelfstandig werkend kok en beschik tevens over een leermeester diploma!
Ik ben erg perfectionistisch van mezelf en streef altijd naar het beste in mijn ogen, positieve of negatieve feedback word altijd gewaardeerd! Want bij ons gaat het echt om de kwaliteit van onze producten en niet de kwantiteit!!

Wilt u liever iets anders dan wat bij ons op de menukaart staat? Voor een catering of iets anders overleg het dan van te voren even met ons want wij kunnen bijna alles realiseren!

Bedrijven hebben de mogelijkheid om een rekening aan te maken en dus op rekening te gaan bestellen wij hanteren een betalingstermijn van 2 weken.

Bezorggebied Eterij Nieuw en Old

Postcode Wijknaam Minimum Bezorging Gratis v.a.
9723 Groningen - Euvelgunne € 17.50 € 3.00 € 30.00
9724 Groningen - Oosterpoortbuurt € 30.00 € 3.50 € 35.00

Bezorgtijden en openingstijden

Bezorgtijden Openingstijden
Maandag: 10:30 - 17:00
Dinsdag: 10:30 - 17:00
Woensdag: 10:30 - 17:00
Donderdag: 10:30 - 17:00
Vrijdag: 10:30 - 15:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Betaalmethodes

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.


iDEAL wordt ondersteund door

Allergieinformatie

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Acties, aanbiedingen en kortingen Eterij Nieuw en Old

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door