Over Eterij Nieuw en Old Groningen

Let op: op de vrijdag is het bij ons extreem druk!!! dus wilt u bij ons bestellen wees er dan snel bij om teleurstellingen te voorkomen op bepaalde tijdstippen, want de telefoon staat vanaf 9 uur roodgloeiend!

En ik benoem het even wat eigelijk onze eigen schuld is om toch af en toe een uitzondering te maken maar wij zijn hoofdzakelijk een lunchroom en geen cafetaria omdat we steeds vaker complete friet bestellingen krijgen en dus mensen moeten teleurstellen op de vrijdag omdat we maar 2 hele kleine frituurtjes hebben.

We doen er alles aan om op tijd het eten te bezorgen maar het kan soms een beetje uitlopen op de vrijdag. We hopen op uw begrip!

We bezorgen tot half 6, dus wilt u half 6 eten: geen probleem maar dan wel even voor onze sluitingstijd (17:00) bestellen! Wilt u op een bepaalde dag bijvoorbeeld een catering of iets in die richting na onze sluitingstijd, kunnen we altijd overleggen. in overleg zijn wij erg flexibel!

Mijn naam is Tim Nieuwold en ik ben de eigenaar van Eterij Nieuw & Old.

Ik ben Al meer dan 20 jaar werkzaam als kok. Ik ben een gediplomeerd zelfstandig werkend kok en beschik tevens over een leermeester diploma!
Ik liep al geruime tijd met het idee om voor mezelf te gaan beginnen en dus toch uiteindelijk de knoop doorgehakt!! Ik ben erg perfectionistisch van mezelf en streef altijd naar het beste in mijn ogen, positieve of negatieve feedback word altijd gewaardeerd! Want bij ons gaat het echt om de kwaliteit van onze producten en niet de kwantiteit!!

Wilt u liever iets anders dan wat bij ons op de menukaart staat? Voor een catering of iets anders overleg het dan van te voren even met ons want wij kunnen bijna alles realiseren!
.

Bedrijven hebben de mogelijkheid om een rekening aan te maken en dus op rekening te gaan bestellen wij hanteren een betalingstermijn van 2 weken.

Hier kunt u online uw bestelling plaatsen bij Eterij Nieuw en Old.

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Enige tijd nadat u de bestelling heeft ontvangen ontvangt u van ons een bericht of u een recensie achter wilt laten, elke recensie op onze site word gewaardeerd! positieve of negatieve feedback!

Bezorggebied Eterij Nieuw en Old

Postcode Wijknaam Minimum Bezorging Gratis v.a.
9723 Groningen - Euvelgunne € 0.00 € 3.00 € 30.00
9724 Groningen - Oosterpoortbuurt € 20.00 € 3.00 € 30.00

Bezorgtijden en openingstijden

Bezorgtijden Openingstijden
Maandag: 10:30 - 17:00
Dinsdag: 10:30 - 17:00
Woensdag: 10:30 - 17:00
Donderdag: 10:30 - 17:00
Vrijdag: 10:30 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Betaalmethodes

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.


iDEAL wordt ondersteund door

Allergieinformatie

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Acties, aanbiedingen en kortingen Eterij Nieuw en Old

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door