Avaliações de Eterij Nieuw en Old Groningen

Avaliações recentes

5.0
A
24 fevereiro 2024
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor je recensie 👌🏻👌🏻

Allinq
23 fevereiro 2024
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👌🏻

Calvin
16 fevereiro 2024

Vriendelijk personeel. De broodjes zijn een geschenk uit de hemel!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey calvin dat is echt heel mooi om te horen 🙏🏻🙏🏻

Paula de Weijs
15 fevereiro 2024

Altijd goed en goed belegde broodjes

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Altijd goed om te horen 👌🏻👌🏻

M
9 fevereiro 2024
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 ⭐️

Jens Bos
9 fevereiro 2024

Prettige mensen en goed eten 🤙🏽

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Leuk om te horen Jens 👍🏻👍🏻

Timo T Vogel
9 fevereiro 2024

Wow wat een heeerlijke hapjesschaal de minisnackerij was een streling iver de tong voor het gehele bedrijf. Wel veel saus meegeleverd, maar ook die vond kantoorhond michael weer erg lekker. Kortom een aanrader. Overigens ook keurig geleverd.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey timo bedankt weer voor je top recensie 👍🏻 maar heel eerlijk denk ik niet dat de saus heel goed is voor Michael 🤣🤣🤣 dan kan je beter even een frikandelletje geven ofzo 😅

Gadero
8 fevereiro 2024

Keurig op tijd bezorgd en de Narvikburgers waren heerlijk. Patat was wat veel, maar daar konden we een andere collega blij mee maken, al met al top!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt weer gadero voor de 5 sterren word gewaardeerd 👌🏻👌🏻

Paulus Sprik
6 fevereiro 2024

Heerlijke broodjes, wederom op tijd en top kwaliteit.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heel erg Bedankt voor de 5 🌟!!

Ferry
6 fevereiro 2024

Net als altijd super

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Ferry dat horen we graag! 👍🏻👍🏻

Rogier Tempel
6 fevereiro 2024

Oelala wat was het weer lekker! We komen zeker terug.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt rogier dat horen weg graag! 👌🏻

Mennens Groningen BV
2 fevereiro 2024

Superggoed. Geen negatieve punten te vinden. Kwaliteit eten is top en de bezorging ook altijd geweldig.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey mennens bedankt voor jullie recensie word erg gewaardeerd 👌🏻👌🏻

Bé dilling
1 fevereiro 2024

Heerlijk genieten van het eten Altijd de moeite waard Heerlijk

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heel erg bedankt voor de mooie recensie 👌🏻👌🏻

André & Sander
24 janeiro 2024

Wederom bij Nieuw en Old besteld vandaag. We hebben heerlijk genoten van de broodjes. Kwaliteit was goed en alle verzoekjes die we hadden gedaan (geen sambal, geen tomaat en dergelijke) werden keurig verwerkt! Helaas viel er een broodje, maar die heeft onze kantoorhond Michael heerlijk opgesmikkeld!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey André ben blij dat alles weer naar wens is geweest👌🏻👌🏻 ook voor Michael 🤣🤣

Michael
24 janeiro 2024

Heerlijke broodjes, genoten van het nieuwe assortiment.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Michael daar ben ik blij om. 👏🏻

Remco
22 janeiro 2024

Constant hoge kwaliteit, lekker en bereid met goede ingredienten. Altijd op de afgesproken tijd geleverd.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Remco voor je mooie recensie 💪🏻

Sander Schalk
19 janeiro 2024

Was weer een heerlijke maaltijd! Top!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Sander dat horen we graag!! 👍🏻

Anouk Dokter
18 janeiro 2024
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Anouk voor de recensie 👌🏻

Sander Sprik
15 janeiro 2024

Wat een heerlijke broodjes weer! Andre en ik hebben genoten.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Dat horen we graag Sander 👌🏻👌🏻

Gerrie
11 janeiro 2024

Top zaak! Het is qua kwaliteit van het eten de beste broodjeszaak van onze stad. Daarbij komt ook nog eens dat het flexibele lui zijn die er werken, en het is ook niet eens duur.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey gerrie bedankt voor de hele mooie recensie word erg gewaardeerd!! 👌🏻👌🏻👌🏻

Britney
8 janeiro 2024

Veel sambal op het broodje terwijl ik zonder had besteld bij broodje kapsalon. En bij het broodje gezond zit geen saus zoals aangegeven is bij de omschrijving. Bezorging wel heel snel gedaan.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey Britney mijn excuus dan is waarschijnlijk jou broodje gewisseld met een andere klant die dus geen sambal heeft gekregen. Zal niet weer gebeuren nogmaals mijn excuus!

Jan Dijkema
29 dezembro 2023

Zoals gebruikelijk prima kwaliteit en vlotte/ correcte bezorging

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Jan voor de recensie 👌🏻👌🏻

Rajiv
11 dezembro 2023

Toppers

Reacção a Eterij Nieuw en Old

👌🏻👌🏻👌🏻

Anoniem
1 dezembro 2023

Heerlijke broodjes, erg aardig personeel en houden zich aan hun afspraken

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor je resensie 👌🏻👌🏻

Dennis Mosselaar
23 novembro 2023

Top

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 ⭐️

Paula de Weijs
22 novembro 2023

Geweldig dik belegde broodjes en Super Service. TOP

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Paula voor weer een hele mooie recensie 👌🏻👌🏻

Hijlke Terpstra
10 novembro 2023

Servetten is wel handig😉

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Ja inderdaad dat is wel handig 🤣 komt goed de volgende keer

Manon van der Horst
7 novembro 2023

Altijd heerlijke broodjes! Ook fijn dat we nog 1 extra broodje erbij konden bestellen nadat de bestelling gedaan was. Top!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey Manon bedankt voor je mooie recensie word gewaardeerd 👌🏻👌🏻

Arjen Paanstra
3 novembro 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Arjen voor de 5 sterren 👌🏻👌🏻

Paula de Weijs
27 outubro 2023

Zeer goede kwaliteit. Broodje, afhaal, service. Perfect

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Goed om te horen Paula bedankt voor je mooie recensie 👌🏻

Bakker
20 outubro 2023

Broodjesbox was een groot succes. Vers, goede variëteit. Bezorging conform wens, keurig op tijd.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Blij dat alles naar wens is geweest en bedankt voor dit positieve bericht. 👌🏻👌🏻

Anoniem
19 outubro 2023
Paula de Weijs
13 outubro 2023

Online Besteld. De Bestelling staat altijd op de afgesproken tijd klaar en niet minder belangrijk het eten is altijd super goed.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top Paula, heel erg bedankt voor de mooie recensie 👌🏻👌🏻

Anoniem
29 setembro 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren 👌🏻👌🏻

HA
11 setembro 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor je recensie word gewaardeerd 👍🏻

Stefan
19 agosto 2023

Fantastisch

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Stefan voor deze mooie recensie 👌🏻👌🏻👌🏻

Elveco
11 agosto 2023

Lekkere broodjes.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top dat horen we graag 👍🏻👍🏻

Michael Mislintat
31 julho 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Thanks voor de 5 🌟

Paula de Weijs
31 julho 2023

De broodjes waren weer heerlijk. Bedankt

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top dat horen we heel Graag 👌🏻👌🏻

Nick
21 julho 2023

De Focaccia Sucuk is 2 weken geleden veranderd, wordt een andere focaccia gebruikt. Deze is een stuk droger als de vorige, en zonder een extra saus vinden we het geen aanrader meer. Vanaf de volgende keer maar een ander broodje bestellen! De andere broodjes van de bestelling waren weer heerlijk!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey Nick ja ik heb er alles aan gedaan om de tosti erin te houden alleen heeft de leverancier besloten om ze uit het assortiment te gooien (snap ik zelf ook niks van!! ) ik heb Geprobeerd om een juiste alternatief te vinden maar dat is nog niet gelukt en ik snap jou helemaal ik ben er zelf ook geen fan van!! ik ga volgende week nog wat andere leveranciers benaderen nogmaals mijn excuus maar je eerlijkheid word zeker gewaardeerd!!!! 👍🏻

Rody
19 julho 2023

Lekkere broodjes en snel bezorgd!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt rody voor de 5 sterren 👌🏻👌🏻

laura
14 julho 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Laura voor de 5 sterren 🤩

Fred
7 julho 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Fred voor je recensie 👌🏻

Reinier Visser
7 julho 2023

Altijd lekker en vriendelijk personeel.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top dat horen we graag 👌🏻👌🏻

Niels
7 julho 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Niels 👍🏻👍🏻

Koos Sterenborg
7 julho 2023

Zeer lekker eten en vlotte bezorging, TOP

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt koos voor je mooie recensie 👌🏻👌🏻

Martin swarts
30 junho 2023

Fijn heerlijk en stokbroodje plus boletje zeergoed van smaak

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren 👌🏻👌🏻

Ywe van der Pol
29 junho 2023

Heerlijke broodjes en ruim op tijd geleverd. Zeker dat we nog een keer bestellen!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top dat horen we graag 👌🏻👌🏻

Youri
8 junho 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 💫

-
2 junho 2023

Iedere bestelling is weer raak! Broodjes zijn lekker, ophalingstijden worden hier altijd gehanteerd en erg vriendelijk personeel!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Kijk en dat horen we graag Judith bedankt voor je mooie recensie 👌🏻👌🏻👌🏻

F.G.M. Grob
31 maio 2023

Altijd goed en netjes op tijd geleverd. Kwaliteit van hoog niveau.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Kijk dat zijn recensies 🤣 heel erg bedankt weer voor de 5 sterren 👌🏻

Michael
26 maio 2023

Altijd goed! Zeker een aanrader!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de positieve recensie 👍🏻👍🏻

Gerard Nauta
23 maio 2023

Heerlijke broodjes, lekker pindasausje, en tijdig bezorgd. Bestel hier zeker weer!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top gerard dat horen we graag 👌🏻👌🏻

Angela
19 maio 2023

Het is een goed concept alleen de openingstijden zijn een minpunt. Je kan tot 17:00 avond eten bestellen

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey Angela (lang geleden) ja dat klopt voorheen waren we tot 19:00 open alleen toen kwamen er hoge energie kosten om de hoek kijken en dat kon voor ons niet uit om nog tot 7 open te gaan we moeten het ook echt van de lunch hebben. Ben wel blij dat je altijd de kwaliteit 5 Sterren geeft👍🏻👍🏻

Manon
17 maio 2023

Altijd overheerlijke broodjes!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

En dat is altijd heel prettig om te horen ☺️

Koos Sterenborg
15 maio 2023

heel lekker en binnen afgesproken tijdstip.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor uw recensie blij dat alles naar wens is geweest! 👌🏻👌🏻👌🏻

Hans
12 maio 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Hans voor de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Desley Kuiper
12 maio 2023

heerlijk

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Goed om te horen! 👍🏻👍🏻

laura
11 maio 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 ⭐️

F.G.M. Grob
4 maio 2023

Gevraagde instructies correct opgevolgd en ook de bezorging volgens afspraak. Weer van heerlijke broodjes genoten vandaag. Punt van aandacht: De winkelwagen was "even leeg" na klikken op "Nu bestellen". Dat was even schrikken maar na weer aanklikken van een artikel verscheen alles weer in de winkelwagen.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top dat alles weer heeft gesmaakt en bedankt voor de 5 sterren! zal er even naar kijken met oog op de 🛒👌🏻

Michael Jops
2 maio 2023

Lekker als altijd! Groetjes Michael Jops

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Thanks Michael altijd goed om te horen 👌🏻👌🏻

Michael Jops
20 abril 2023

Het eten was heerlijk! Helaas waren ze wel de pindasaus bij het broodje bal vergeten, gelukkig was dit het broodje van mijn collega waardoor ik er geen last van had.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Ja dat scheelt weer idd voor jou 🤣🤣 nee maar dat is vervelend we zagen hier al een bakje pindasaus staan alleen konden we niet plaatsen bij welke bestelling die ontbrak maar nu weten we het😅 toch bedankt voor de 5 ⭐️

Calvin
17 abril 2023

Rijkelijk belegde broodjes!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor je mooie recensie 👌🏻👌🏻👌🏻

Ton
7 abril 2023

Lekker broodje, Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor uw positieve recensie 👍🏻👍🏻

Damiën Schulte
29 março 2023

Top broodjes!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt damien voor de mooie recensie 👌🏻👌🏻

P
29 março 2023

Top top top

Reacção a Eterij Nieuw en Old

👌🏻👌🏻👌🏻

Jan Dijkema
18 março 2023
Laura
15 março 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt Laura voor de 5 ⭐️

Paul Rip
9 março 2023

Prima maaltijd!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Goed om te horen 👌🏻👌🏻

Jorn
7 março 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren

Erwin Nonkens
6 março 2023

Het eten was weer ouderwets lekker!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Horen we graag Erwin 👍🏻👍🏻👍🏻

Jala Peno
4 março 2023

Super lekker broodje van de maand met steak & cheese. Top kwaliteit weer!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Jala peno leuk bedacht 🤣🤣 maar bedankt weer voor de 5 sterren 👍🏻👍🏻

Jolanda
3 março 2023

Broodje vd maand "Stokbroodje Philly cheese steak" was echt zálig! (2 dgn op rij gehaald) en de bestelling stond keurig op tijd klaar, top!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey Jolanda bedankt voor de mooie recensie 👌🏻👌🏻👌🏻

Pouw
3 março 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren 👍🏻👍🏻

Frans Muller Benelux B.V.
2 março 2023

Graag de volgende keer de complete bestelling in 1x bezorgen ;-)

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Onze excuus ben blij dat de kwaliteit wel 5 ⭐️ waren 👍🏻👍🏻

Laura
1 março 2023

Heerlijk broodje brie!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren👍🏻

Elise
15 fevereiro 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 ⭐️👌🏻👌🏻

de Boer
30 janeiro 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heel erg bedankt voor de 5 sterren! 👍🏻

Fred
27 janeiro 2023

Weer lekker hoor 😋

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Daar zijn we weer heel blij mee! 👍🏻

Kooi
27 janeiro 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt weer voor de 5sterren! 👌🏻👌🏻

Kumij BV
13 janeiro 2023
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top bedankt voor de 5 sterren 👌🏻

De Autowasserij
11 janeiro 2023

Altijd super lekker eten en snel bezord!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heel erg bedankt voor je recensie 👌🏻

Bakker Schoonmaakbedrijf
6 janeiro 2023

Zoals altijd was het eten weer geweldig.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top dat horen we graag! 👌🏻👌🏻

D. Kahn
23 dezembro 2022

Had perongeluk op de verkeerde naam besteld waardoor de bezorger het niet kon vinden. Sorry (Dat ik besta)!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

🤣 geen probleem het is goed gekomen bedankt voor de 5 sterren 👌🏻👌🏻👌🏻

Jordy
13 dezembro 2022
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 sterren 👍🏻👍🏻

Michael
7 dezembro 2022

Top, was weer heerlijk!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Horen we graag 😁👌🏻

Jorn Kooistra
14 novembro 2022
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt weer voor de 5 ⭐️

Bakker Schoonmaakbedrijf
10 novembro 2022

Altijd heerlijk eten.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

En altijd heel goed om te horen ☺️ 👌🏻👌🏻

Vinnie Jo
7 novembro 2022

Erg Lekker, het was wat overdreven van mij om 4 broodjes te bestellen. Toch is het allemaal opgekomen. Ik zit vol. 5 sterren!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

👌🏻 Top dat is goed om te horen!!!

Bert Rozeboom
3 novembro 2022
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey Bert bedankt voor je positieve recensie 👍🏻

doro
24 outubro 2022
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey doro 😜 bedankt voor je 5 sterren! 👌🏻

Dan
21 outubro 2022
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor je positieve recensie 👌🏻👌🏻

Fred
20 outubro 2022

Weer helemaal top!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top daar doen we het voor 👍🏻👍🏻

Wensink Groningen
18 outubro 2022

Smaakte zeer goed

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Top dat horen we graag 👌🏻👌🏻 Tot de volgende 👍🏻

Michael
17 outubro 2022

top! tot de volgende keer!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Zijn we weer blij mee ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Harm Kleef
14 outubro 2022
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt weer voor de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👌🏻👌🏻

HK
7 outubro 2022
Reacção a Eterij Nieuw en Old

Bedankt voor de 5 ⭐️ 👍🏻

Arthur
6 outubro 2022

Broodjes waren weer heerlijk! Het vernieuwde broodje biefstuk was vooral erg goed!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey Arthur bedankt voor je recensie 👌🏻 klopt we hebben alleen maar positieve berichten over de biefstuk 👍🏻👍🏻

Alma
26 setembro 2022

Best broodjes ever!!!! Amazing delivery, they're super fast, the broodjes are super delicious. I love this place.

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Thanks for this review and the 5 stars!! We see you soon! 👌🏻

Tessa
23 setembro 2022

Lange levertijd, maar enorm heerlijk eten!

Reacção a Eterij Nieuw en Old

Heey tessa ja excuus voor het lange wachten vrijdag moet je hier er optijd bij zijn, want het is hier dan mega druk! toch blij om te horen dat het eten wel lekker was