Beoordelingen van Eterij Nieuw en Old Groningen

Recente recensies van Eterij Nieuw en Old Groningen

5 sterren na 84 reviews

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zijn goed belegd en zijn erg lekker!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje zalm gehad van de heren, ruim belegd, top gesmaakt!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey jan we zijn weer blij dat het gesmaakt heeft! Tot de volgende keer

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk weer super en keurig op tijd zoals we inmiddels van jullie gewend zijn!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Maaike bedankt voor je positieve recensie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging weer op tijd en eten opnieuw weer super!

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijk broodje biefstuk gehad. Echt een aanrader!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo Hilde bedankt voor je goeie recensie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker broodje gezond gehad, lekker vers en ruim belegd! Volgende keer eens een dagmenu proberen..! Tot de volgende keer! Gr, Assink Safety Footwear!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Willem bedankt voor je recensie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goed geregeld

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo Floormade bedankt voor uw positieve recensie! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeft wat langer geduurt als normaal want ze hadden een deffect in de oven maar de kwaliteit was weer zoals we gewend zijn!! Ga zo door jongens!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Pieter tja chaos was het, en dan gaat de oven ook nog eens raar doen, mijn excuus voor het iets langer wachten dan dat je gewend bent! Toch erg bedankt voor de 5 sterren

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal lekker, helaas alleen de pindasaus vergeten.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Anthony sorry voor het vergeten van de pindasaus krijg je volgende keer blikje drinken naar keuze! (Even bij opmerking zetten) toch bedankt voor de 5 sterren! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde Fanta geleverd, cassis besteld en sinas ontvangen

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey jesper sorry voor het verkeerde drinken krijg je volgende keer van mij! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Locatie top! Kwaliteit top! Prijs top! Snelheid top! Alles top! En natuurlijk.... Het eten is geweldig lekker!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo Cig echt super bedankt voor deze recensie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! een lekker stok broodje van de maand. vriendelijk personeel. Een echt top bedrijf op het groothandelcentrum voor verse maaltijden en broodjes.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Joep bedankt voor dit mooie bericht! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi geprijsd voor deze zeer goed belegde en versie broodjes.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey bergie bedankt voor uw/ jullie positieve bericht top ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, dank je wel!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Esther bedankt voor uw recensie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes en verzorgd. goeie kwalitijd van het eten. zeer smakelijk. Voor herhaling vatbaar . Een echte aanrader.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Astrid bedankt voor dit positieve bericht! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top zaak!! Heerlijke maaltijden alles netjes verpakt goed gesmaakt heren ga zo door !!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo mevrouw smeding heel erg bedankt voor de recensie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zuivere smaken klant vriendelijk en een eerlijke prijs een echte aan winst voor alle bedrijven op het groothandelcentrum in Groningen een echte aan rader

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Benjamin heel erg bedankt voor deze positieve recensie!!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, vond alleen het varkenshaasje te droog maar ondanks dat toch heerlijk gegeten. Echt een aanrader!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Esther dat vind ik spijtig om te horen we streven namelijk altijd naar onze bekende kwaliteit!! De volgende keer zorg ik persoonlijk dat het goed komt ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk, snelle service, lekker eten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Bedankt Jennifer voor je recensie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten echte aanrader

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Mark bedankt voor je recensie!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig het blijft onze vaste leverancier geweldig top

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey immy bedankt weer voor de mooie recensie heel Mooi dat jullie zo tevreden zijn!! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 bestellingen precies op tijd geleverd en smakelijk ook nog. Verschillende broodjes van warm tot koud waren weer super! Volgende keer weer!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Dennis bedankt voor je mooie bericht was een hectische dag maar alles is goed gekomen!! Tot de volgende keer! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, eten en service

Reactie van Eterij Nieuw en Old:bedankt voor de mooie recensie!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eterij Nieuw en Old:bedankt voor de 5 sterren

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima broodjes!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo questcoach bedankt voor jullie positieve recensie!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo van der veer bedankt voor de 5 sterren!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey jo bedankt voor je positieve recensie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel wekelijks, altijd snel en lekker :)

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey raisa bedankt weer voor je recensie altijd mooi om te lezen!!!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vers en mooi snel geleverd! Ga zo door.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Goed om te horen! bedankt voor uw positieve recensie ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en een varkenshaas gegeten met gebakken aardappels en groente! Wij bestellen zeker nog een keer.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Bedankt voor uw recensie we zijn blij dat het gesmaakt heeft! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Bedankt weer voor de 5 sterren! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Vooral het stokbroodje biefstuk is echt een aanrader.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Erwin bedankt weer voor je reactie top ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Erg bedankt voor de 5 sterren! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Nette zaak, heerlijk varkenshaasje gehad๐Ÿคค Mijn complimenten ๐Ÿ‘

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Top bedankt voor uw reactie ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes altijd! Knapperige pistolet met heerlijk beleg. Bezorging ook 100 punten

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Mark bedankt weer voor je positieve reactie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Bedankt voor de 5 sterren joyce ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Martin bedankt voor je recensie ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo doorgaan mannen! Heerlijke maaltijden!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Top we doen ons best ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super broodjes. Wij kunnen niet meer zonder!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Bedankt voor uw recensie

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste broodje kip ooit. Nieuwe marinade, gruwelijke saus en malse kippendij. Deze man is vaste klant

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Berend bedankt weer voor je mooie reactie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Super service! De mannen werken hard en maken heerlijke broodjes. Grote aanrader!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:top bedankt voor deze recensie!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hollandse maaltijden besteld voor mijn gezin Ze waren allemaal zeer tespreken. Dit gaan we vaker doen echt een aanrader als je geen zin hebt om tekoken maar toch gezond wil.keer wat anders als die vette meuk. Ga zo door๐Ÿ‘

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Joyce heel erg bedankt voor je bericht!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De lunch was weer heerlijk! Het wordt inmiddels lastig om kiezen tussen alle lekkere broodjes, maar het broodje biefstuk blijft toch onze favoriet.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:we zijn weer blij met je positieve recensie top ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:top daar zijn we heel blij mee!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey marjolijn heel erg bedankt voor je positieve recensie!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gister 3 hoofdgerechten + nog stokbroodjes met biefstuk en beenham besteld. Het was heerlijk. Zeker het proberen waard!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey karin we zijn heel erg blij dat het allemaal gesmaakt!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren goed warm, heerlijk gegeten! Ik zal hier zeker nog eens vaker bestellen, echt een aanrader.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Daniรซl ook jij bedankt voor je recensie en we zien je morgen ๐Ÿคฃ

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!! Lekker eten kwalitatief en betaalbaar. Vriendelijke mannen achter de toonbank, En ook maaltijden voor savonds!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Heey Stefan heel erg bedankt voor je positieve reactie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag de nieuwe gyros maaltijd geprobeerd en een dagmenu echt heerlijk gegeten dit word een vaste prik ๐Ÿ‘Œ

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo meneer mevrouw we zijn weer erg blij met dit positieve bericht!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje rollade is echt top! (vooral in combi met de pindasaus).. broodjes rijk belegd, krijgt waar voor je geld.. en een heel charmante bezorgster ;o) wat wil je nog meer, tot de volgende keer!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo ett bedankt voor jullie positieve recensie!! En dus tot de volgende dan maar weer.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere broodjes! Vooral broodje biefstuk is een aanrader! Bij de vorige bestelling was er wat ruis op de lijn. Maar dit hebben ze zeer goed opgelost! :) Wij gaan vaker bestellen! Eet smakelijk zou ik zeggen! ;)

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey erwin bedankt voor je positieve recensie we zijn blij dat alles goed is gekomen, dus we zien jullie volgende week vast weer.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag stokbroodje biefstuk gehaald. Echt heerlijk zekers een aanrader!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo natasja ook jij bedankt voor je positieve recensie!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere broodjes. Goed belegd en goede kwaliteit

Reactie van Eterij Nieuw en Old:bedankt mark voor je positieve recensie!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en op tijd klaar voor afhaal! Zeker een aanrader

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey pachelle bedankt voor je positieve reactie!!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en lekker :)

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo r dat vinden we leuk om te horen! en tot de volgende keer

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke luxe broodjes weer gegeten vandaag! Alles wordt met evenveel aandacht en zorg bereidt en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!! Topzaak

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo jb heel erg bedankt voor uw positieve recensie!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd๐Ÿ‘๐Ÿป

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey bobby daar zijn we weer blij mee!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snel, prijs-kwaliteit ruim voldoende. gaan we vaker bestellen!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:ook erg bedankt voor uw positieve recensie daar zijn we heel erg blij mee!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader. Eten was heerlijk, komen zeker nog een keer

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo mb bedankt voor jullie positieve recensie! dan zie we jullie vast weer in de toekomst.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde. Levering volgens verwachting.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo Rob daar zijn we heel blij! Tot de volgende dan maar ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

vandaag een tosti gehaald ik geef hem 5 sterren! ik kom zeker vaker

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo bleker ook vriendelijk bedankt voor de 5 sterren!!! tot de volgende keer.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:we doen ons best!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten! super mooie prijs voor de hoeveelheid eten wat je krijgt. Vriendelijke mensen ook!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo A bolhuis bedankt voor uw complimenten!! en tot snel

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vorige week en deze week al een paar keer broodjes gehaald deze waren heerlijk! Vandaag varkenshaas en een snitsel met groente en gebakken aardappelen gehad en ook dit gaan we vaker bestellen. Kan niks anders zeggen dan: HEERLIJK ETEN!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo meneer/ mevrouw heel erg bedankt voor uw positieve recensie!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Stokbroodje gemarineerde kip en stokbroodje biefstuk besteld. Allebei heerlijk! Kip beetje pittig en lekker gekruid en biefstuk heerlijk mals! Komen hier zeker terug!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo merit ook heel erg bedankt voor je complimenten!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hallo Mensen, Ik heb heerlijk gegeten. Online besteld en afgehaald. Heerlijk

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey catharina daar zijn we heel blij mee dat het heeft gesmaakt!! tot de volgende keer

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond 2 bestellingen gedaan goedkoop en echt heerlijk eten! Dit is echt een aanrader mensen!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:bedankt voor uw positieve recensie!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurige broodjes en vooral erg lekker Kom hier zeker weer

Reactie van Eterij Nieuw en Old:daar zijn we heel blij mee chanel!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd, warm en lekker eten + aardige bezorgster! 5 sterren!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo Niels ook vriendelijk bedankt voor uw positieve recensie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vrijdagavond een gegrilde entrecote en kipsate afgehaald. Zowel vlees, als de groenten waren heerlijk en ook nog voor een hele mooie prijs! Ons zien jullie zeker snel weer terug!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo meneer/ mevrouw wat leuk dat u een positieve reactie heeft geplaats daar zijn we heel blij mee! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit! Beste Spareribs van Groningen! Porties lekker groot, vriendelijke service en heerlijk eten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo Jorrit bedankt voor de complimenten en waarschijnlijk dan tot de volgende keer ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd, alleen jammer dat het kroketje overdwars zat dus niet altijd een hap kroket. Maar dit kan vast verbeterd worden ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Bedankt Teun voor de 5 sterren weer maar ja hoe moet je hier op reageren ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ misschien je broodje anders vasthouden? Het blijft een rond broodje ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker luxe broodje rollade!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:top bedankt voor uw positieve recensie!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goeie porties, gaan zeker vaker bestellen!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo van den berg ook vriendelijke bedankt voor uw positieve reactie.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meteen de eerste week hier besteld. Ontzettend goede service en het eten was heerlijk!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey nina top we zijn heel erg blij om dat te horen!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een compliment voor de heerlijke spare-ribs met garnituur ! Dat gaan we zeker weer doen ,ook al wonen we niet op jullie route,dat het toch gebracht werd was een geweldige service Dank je wel

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heel erg bedankt willy wij zijn blij dat het allemaal heeft gesmaakt!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de lunch hier broodjes besteld. Zeer aan te raden! Heerlijke broodjes, dus ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hey Tim, super bedankt voor jou bestelling. Fijn om te horen, we zien je graag weer bij ons terug!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld. Het broodje biefstuk is zeker een aanrader. Het werd precies op de afgesproken tijd bezorgd en ook nog door een aardige bezorgster. ;) Mij zien jullie vaker!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Dag Kevin, hartelijk bedankt voor je bestelling en bedankt voor de complimenten . Tot snel

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top goede opvolger van Broodjes van Wim zullen binnenkort vast meer bestellen

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Top bedankt voor je positieve recensie! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld en laten bezorgen. Erg tevreden, ruime keus en rijkelijk belegd. Zeker een aanrader.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Dat vinden we mooi om te horen, dan zien we de volgende bestelling wel tegemoet komen in de toekomst ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste stokbroodje biefstuk in tijden!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Dat vinden we leuk om te horen! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten echt een aanrader!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Bedankt voor uw positieve reactie! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super!!! Dikke aanrader!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Top bedankt voor uw reactie!