Beoordelingen van Eterij Nieuw en Old Groningen

Recente recensies van Eterij Nieuw en Old Groningen

5 sterren na 32 reviews

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag stokbroodje biefstuk gehaald. Echt heerlijk zekers een aanrader!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo natasja ook jij bedankt voor je positieve recensie!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere broodjes. Goed belegd en goede kwaliteit

Reactie van Eterij Nieuw en Old:bedankt mark voor je positieve recensie!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en op tijd klaar voor afhaal! Zeker een aanrader

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey pachelle bedankt voor je positieve reactie!!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en lekker :)

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo r dat vinden we leuk om te horen! en tot de volgende keer

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke luxe broodjes weer gegeten vandaag! Alles wordt met evenveel aandacht en zorg bereidt en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!! Topzaak

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo jb heel erg bedankt voor uw positieve recensie!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd๐Ÿ‘๐Ÿป

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey bobby daar zijn we weer blij mee!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snel, prijs-kwaliteit ruim voldoende. gaan we vaker bestellen!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:ook erg bedankt voor uw positieve recensie daar zijn we heel erg blij mee!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader. Eten was heerlijk, komen zeker nog een keer

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo mb bedankt voor jullie positieve recensie! dan zie we jullie vast weer in de toekomst.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde. Levering volgens verwachting.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo Rob daar zijn we heel blij! Tot de volgende dan maar ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

vandaag een tosti gehaald ik geef hem 5 sterren! ik kom zeker vaker

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo bleker ook vriendelijk bedankt voor de 5 sterren!!! tot de volgende keer.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:we doen ons best!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten! super mooie prijs voor de hoeveelheid eten wat je krijgt. Vriendelijke mensen ook!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo A bolhuis bedankt voor uw complimenten!! en tot snel

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vorige week en deze week al een paar keer broodjes gehaald deze waren heerlijk! Vandaag varkenshaas en een snitsel met groente en gebakken aardappelen gehad en ook dit gaan we vaker bestellen. Kan niks anders zeggen dan: HEERLIJK ETEN!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo meneer/ mevrouw heel erg bedankt voor uw positieve recensie!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Stokbroodje gemarineerde kip en stokbroodje biefstuk besteld. Allebei heerlijk! Kip beetje pittig en lekker gekruid en biefstuk heerlijk mals! Komen hier zeker terug!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:hallo merit ook heel erg bedankt voor je complimenten!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hallo Mensen, Ik heb heerlijk gegeten. Online besteld en afgehaald. Heerlijk

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey catharina daar zijn we heel blij mee dat het heeft gesmaakt!! tot de volgende keer

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond 2 bestellingen gedaan goedkoop en echt heerlijk eten! Dit is echt een aanrader mensen!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:bedankt voor uw positieve recensie!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurige broodjes en vooral erg lekker Kom hier zeker weer

Reactie van Eterij Nieuw en Old:daar zijn we heel blij mee chanel!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd, warm en lekker eten + aardige bezorgster! 5 sterren!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo Niels ook vriendelijk bedankt voor uw positieve recensie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vrijdagavond een gegrilde entrecote en kipsate afgehaald. Zowel vlees, als de groenten waren heerlijk en ook nog voor een hele mooie prijs! Ons zien jullie zeker snel weer terug!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo meneer/ mevrouw wat leuk dat u een positieve reactie heeft geplaats daar zijn we heel blij mee! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit! Beste Spareribs van Groningen! Porties lekker groot, vriendelijke service en heerlijk eten!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo Jorrit bedankt voor de complimenten en waarschijnlijk dan tot de volgende keer ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd, alleen jammer dat het kroketje overdwars zat dus niet altijd een hap kroket. Maar dit kan vast verbeterd worden ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Bedankt Teun voor de 5 sterren weer maar ja hoe moet je hier op reageren ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ misschien je broodje anders vasthouden? Het blijft een rond broodje ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker luxe broodje rollade!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:top bedankt voor uw positieve recensie!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goeie porties, gaan zeker vaker bestellen!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hallo van den berg ook vriendelijke bedankt voor uw positieve reactie.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meteen de eerste week hier besteld. Ontzettend goede service en het eten was heerlijk!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heey nina top we zijn heel erg blij om dat te horen!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een compliment voor de heerlijke spare-ribs met garnituur ! Dat gaan we zeker weer doen ,ook al wonen we niet op jullie route,dat het toch gebracht werd was een geweldige service Dank je wel

Reactie van Eterij Nieuw en Old:heel erg bedankt willy wij zijn blij dat het allemaal heeft gesmaakt!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de lunch hier broodjes besteld. Zeer aan te raden! Heerlijke broodjes, dus ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Hey Tim, super bedankt voor jou bestelling. Fijn om te horen, we zien je graag weer bij ons terug!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld. Het broodje biefstuk is zeker een aanrader. Het werd precies op de afgesproken tijd bezorgd en ook nog door een aardige bezorgster. ;) Mij zien jullie vaker!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Dag Kevin, hartelijk bedankt voor je bestelling en bedankt voor de complimenten . Tot snel

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top goede opvolger van Broodjes van Wim zullen binnenkort vast meer bestellen

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Top bedankt voor je positieve recensie! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld en laten bezorgen. Erg tevreden, ruime keus en rijkelijk belegd. Zeker een aanrader.

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Dat vinden we mooi om te horen, dan zien we de volgende bestelling wel tegemoet komen in de toekomst ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste stokbroodje biefstuk in tijden!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Dat vinden we leuk om te horen! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten echt een aanrader!!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Bedankt voor uw positieve reactie! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super!!! Dikke aanrader!

Reactie van Eterij Nieuw en Old:Top bedankt voor uw reactie!